| | Focusa en uygun lastik hangisi? | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Ghia Mesaj Sayısı: 914
 | Konu: Focusa en uygun lastik hangisi? Çarş. 10 Mart - 4:43 | |
| Benim önler michelin arkalar bridgestone turanza arkalar iyice gitti gibi nokıanın metini çok duydum 2 tane nokıan alıp öne atsam michelinleri arkaya atsam sorun olur mu yoksa yine michelin alıp yenileri öne eskileri arkaya mı atsam iyi olur? Vede nokıan kullanan arkadaş var mı? Aslında en güzeli 4 tane yeni lastik çekmek ama seneye 4 tane kışlık alacağım için gerek yok diyorum zaten ... giren şemsiye açılmıyo. |
|
 | |
Yönetim Mesaj Sayısı: 3931
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Çarş. 10 Mart - 6:34 | |
| Ben önceki aracımda nokian kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Şuanda focusumun üzerinde bulunan goodyear ntc5 ler eskidiğinde bakacağım ilk marka yine nokian olacak. Aracın üzerindeki lastiklerin üretim tarihi nedir, eğer 3 yıldan eski tarihlilerse yıpranmışlıklarına bakılmaksızın takım halinde değişmeliler bence. Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Perş. 11 Mart - 0:30 | |
| Peki baran internetten almayı düşünüyorum malum burda yok bildiğim kadarıyla hepsburada ya baktım orda satılmıyo sağlam lastik satıyo galiba internetten bu sağlam lastik ne kadar sağlamdır acaba:) Ve fiyat olarakta ucuz geldi bana pek anlam veremedim nokıan i 91 H 205/55/16 lastiğe 180 YTL demiş tekine piyasada iyi lastik bakınca hep 220 den başlıyo sanki gerçi piyasada 202 bizde 180 YTL yazıyo sağlam otoda ama yinede güvenmek zor. |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Perş. 11 Mart - 1:19 | |
| Nokian Türkiye dist. Güven Lastik adında izmirli bir firma. Buradan yetkili satış bayilerini öğrenebilirsin. Ama sağlam lastikte internette çok etkin bildiğim kadarıyla. http://www.guvenlastik.net/Default.aspx Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Perş. 11 Mart - 2:19 | |
| sağlam lastikte sağlamdır diyosun  alıcam 2 tane af yazın 2 kez uzun yol yapmam gerekecek kimseyi tehlikeye atmak istemiyorum. 1 2 hafta içinde o işi halledebilirsem yazın ki bakımada iyi bir bütçe ayırabilirim  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Perş. 11 Mart - 2:24 | |
| Bizim forumda nokıan kullanan var mıdır? |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Ptsi 15 Mart - 3:08 | |
| 205/55R16 91H NOKIAN i3 şu lastiği almayı düşünüyorum baran galiba nokıan kullandın sen tavsiye diyo musun bi yanlışlık olmasın diye kopyaladım lastik ölçülerinide 205 taban 55 yanak r16 dediği jant H de hız limiti galiba ama o 91 ne onu anlamadım işte  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Salı 16 Mart - 19:43 | |
| Ne kadar 150+kdv mi? Ben i3 serisini ilk kez duydum, nasıldır bilemiyorum. Benim kullandığım H serisi idi. Ama konfor özellikleri yüksek nokianların ve sesi azalttığınıda bizzat kendim onaylamıştım önceki arabamda.Yukarıda da dediğim gibi focustaki focusun lastikleri eskisin bende ilk nokian bakıcam. Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Çarş. 17 Mart - 1:03 | |
| Siparişi verdim baran 2 lastik toplam 365 TL ye mal oldu bana tek çekim ama cumartesi alıcam hayırlısı bakalım dedikleri gibiyse kışlıklarıda seneye burdan alırım. H serisi değil hız sınıfı 210 km hıza kadar dayanıklı modelin adı i3 .inşallah pişman olmam. |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Çarş. 17 Mart - 1:08 | |
| Hayırlısı olsun; Netten mi aldın? H serisi derken Nokian model adı olarak kullanmıştı, michelin pilot primacy gibi yani.Hız sınıfı demek istemedim. Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Çarş. 17 Mart - 1:29 | |
| Teşekkür ederim evet netten aldım sağlam otomotivden anladım demek istediğini zaten nokıanda bayağı fazla model var. Erzurumda arkadaşım lastik alırken en iyi kışlık hangisi diye sorunca lastikci nokıan demiş ama buralarda fazla bulunmuyor diye bi cvp almış. Hayırlısı. Düşün lastikci öle demesine rağmen bizimki güvenemeyip yine lassa almış  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Salı 23 Mart - 2:24 | |
| Focusa en uygun lastikleri buldum NOKIAN  |
|
 | |
Yönetim Mesaj Sayısı: 1150
 | Konu: Geri: Focusa en uygun lastik hangisi? Salı 23 Mart - 3:51 | |
| Hayırlı olsun,Sağlam Sürüşler ..  
Arabanın Deposuna Fare girse,Düşer kafayı yarar..
FocusClubTr
TIKLA [Radyo MyDonose]
|
|
 | |
| | Focusa en uygun lastik hangisi? | |
|