| | Araçlarımızın kasko bedelleri | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Yönetim Mesaj Sayısı: 3931
 | Konu: Araçlarımızın kasko bedelleri Cuma 26 Şub. - 6:14 | |
| Bu başlık altında hangi şirketten hangi şartlarla ne kadara kasko yaptırdığımızı paylaşabiliriz, hem bir benchmark datası oluşturmuş oluruz. Başlıyayım, Araç: 2005 model Focus II TDCI ghia sedan Şirket:RAY sigorta Ödenen Prim : 712 TL (2009-2010) hasarsızlık : %40 tip: full kasko, (çalınma, sel,deprem, yangın, terör, kaza...ne varsa) şu ana kadar hiç kullanmadım ve umarım hiçbir zaman kasko şirketi ile işim olmaz. Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
Trend Mesaj Sayısı: 167
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Cuma 26 Şub. - 6:16 | |
| İmzamdaki aracımın 3. kasko bedeli 711 lira, araç bedeli 26 bin olarak gözüküyor...Oysa ilk kaskomda kasko bedeli 1,250 lira iken araç bedeli 39 bin lira idi, ikinci kaskoda kasko bedeli 714 lira iken araç bedeli 35 bin lira gözüküyordu...Nolduysa 3. kaskoda oldu son durum bu  Şirket: Ergo İsviçre Sigorta, Hasar hiç yok, Full Kasko... |
|
 | |
Ghia Mesaj Sayısı: 914
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Perş. 18 Mart - 22:28 | |
| Bende ilk defa kasko poliçesi yaptırdım 970 TL tuttu. Mayısın ilk haftası yılı btiyor güneşten yaptırdım ben full. Bende kullanmadım hiç inşallah nasipte olmaz ama autokinge uğruyorum ara sıra hasarsızlığı bozmadan:) |
|
 | |
Comfort Mesaj Sayısı: 215
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Ptsi 5 Nis. - 22:26 | |
| Bugün firmadan aradılar kaskom ayın 7 sinde bitiyormuş.Teklif istedim.Gelen teklif şöyle.Anadolu sigorta mehmetçik indirimli.(%35),hasarsızlık indirimi (%40) ,KASKO bedeli 31200 tl ,full kasko,primi 575 tl kredi kartına 10 taksit.Araç 2008 focus tdci sedan.Ayrıca zorunlu trafik sigortası 171 tl Aksigorta .Nasıl rakamlar fikri olan varmı? Gerçi ben birkaç teklif almadan sigorta yaptırmam ama.  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Ptsi 5 Nis. - 22:29 | |
| Tek kelimeyle süper. trafik sigortam martta yapıldı araç 2005 model 175 tl tuttu. Kaskoda yukarıda yazdığım gibi 712 TL. Bence sizin rakamlar süper.Keşke normal vatandaşta sizin yararlandığınız avantajlardan yararlanıyor olabilse  Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
Comfort Mesaj Sayısı: 215
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Salı 6 Nis. - 0:15 | |
| |
|
 | |
Yönetim Mesaj Sayısı: 9260
 | |
 | |
Moderatör Mesaj Sayısı: 2899
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Salı 6 Nis. - 2:45 | |
| Ben de geçen hafta yaptırdım.. Neova sigorta (kuveyt'li araplarınmış,çok severim kendilerini,entarili terlikli  ) 600 TL. |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Çarş. 7 Nis. - 3:34 | |
| Sigorta 175 mi naneyi yedik yaf bu sıkışıklıkta bununda hasarsızlık indirimi vardı sanki yok mu? |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri Çarş. 7 Nis. - 10:16 | |
| | Anchowy61 demiş ki: | | Sigorta 175 mi naneyi yedik yaf bu sıkışıklıkta bununda hasarsızlık indirimi vardı sanki yok mu? |
Hasarsızlık indirimi ile bu fiyat. Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri C.tesi 10 Nis. - 21:09 | |
| İyiymiş ama kanımca o İstanbul olduğu için o fiyat. |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri C.tesi 10 Nis. - 23:36 | |
| | Anchowy61 demiş ki: | | İyiymiş ama kanımca o İstanbul olduğu için o fiyat. |
istanbulda kasko ve sigorta bedelleri diğer illere göre daha pahallı  Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | Konu: Geri: Araçlarımızın kasko bedelleri C.tesi 10 Nis. - 23:54 | |
| evet kaza yapma riski fazla. |
|
 | |
| | Araçlarımızın kasko bedelleri | |
|