| | Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Yönetim Mesaj Sayısı: 9260
 | Konu: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Çarş. 24 Şub. - 23:45 | |
| Evet arkadaşlar.... 4 Mart Genova Oto fuarında Ford'dan Sadece Focus katılacak. 3-4-5 Mart gibi Avrupalı Focus'un resimlerini Motor bilgilerini bu başlıktan sunalım...
İLK SAYFADAKİ BİLGİLERLE KALMAYIP VE DİĞER SAYFALARDAKİ GÜNCEL BİLGİLERİ OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.15.sayfaya yeni resim eklenmiştir. 29 Nisan 2010[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone
En son uA_Y_C_A tarafından Çarş. 28 Nis. - 20:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 6:58 | |
| Beklenen açıklama geldi.. 4 Silindirli Turbo benzinli motor tanıtılacak.Ama motor için ayrıntı veremeyiz demişler...Fuarda da söylenmez belki | ---Ford--- demiş ki: | At Geneva, Ford is also confirming that a global performance vehicle will be developed as part of the next-generation Focus range, and that it will be powered by a version of the 4-cylinder Ford EcoBoost engine family. |
+ MyFord özelliğinin avrupa da sunuculağı belirtilmiş.
Peki 4 Mart da SW focus'un sunulacağını biliyormuydunuz.?
Resimler
ilk resimde far üstündeki LED leri farkettiniz mi? yoksa benim gözler yanlış mı görüyor
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" />  Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone
En son uA_Y_C_A tarafından Çarş. 7 Nis. - 12:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 7:02 | |
| 1.6-litre Ford EcoBoost SCTi petrol direct-injection turbo engine[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Turbo benzinli modeller ilk olarak ülkemize de C-max ile gelecek. ve 2 seçenek sunulacak 148 beygir ve 177 beygir...Benim yorumum; 148'lik modeli iyibir performans/tüketim dengesi sunacağına eminim.| ----FORD---- demiş ki: |
The smaller C-Max and Grand C-Max will be the first vehicles to use a 1.6-liter EcoBoost when they go on sale in the fall. The 1.6-liter will be offered in two power levels, 148 hp and 177 hp. For now Ford is only committing to installing the 1.6-liter in the two MPV variants. |
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone
En son uA_Y_C_A tarafından Ptsi 1 Mart - 11:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 7:24 | |
| One Ford, One Focus Bilgi geldikçe Buradan Devam edeceğiz. Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone |
|
 | |
Moderatör Mesaj Sayısı: 2899
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 7:52 | |
| Şok oldum Yahu daha önceki focusların SW modelleri var mıydı? Süper ama,seçenekler çoğalıyor. Focus III SW TR'de hemen satışa çıkar mı acaba? LED'ler harika.. TDCİ motor neden tanıtılmıyor onu anlayamadım!!  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 9:29 | |
| tdci var ama 128 felan bahsedilmiyor henüz....Kesin bilgi olunca paylaşırım zaten Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 11:37 | |
| VEEE LED'LERİMİZ GÜN IŞIĞINA ÇIKTI....Ford Focus... Sizleri Focus III harici konularımıza da bekliyoruz [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] '08 -Titanium-Fırtına Grisi-Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde...If we can't live together, we're going to die alone |
|
 | |
Ghia Mesaj Sayısı: 914
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 21:08 | |
| evet güzel gözüküyor ledler ama inşallah bazılarının sonradan taktırdığı gibi aşırı abartılı olmaz. Bu arada benim gaz pedalından bi haber var mı?  |
|
 | |
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 21:11 | |
| Takipteyiz  |
|
 | |
Comfort Mesaj Sayısı: 277
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 21:23 | |
| sedanlarda yok sanırım led |
|
 | |
Yönetim Mesaj Sayısı: 3931
 | Konu: Geri: Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) Ptsi 1 Mart - 21:41 | |
| | Anchowy61 demiş ki: | evet güzel gözüküyor ledler ama inşallah bazılarının sonradan taktırdığı gibi aşırı abartılı olmaz. Bu arada benim gaz pedalından bi haber var mı?  |
Gaz pedalını boşuna bekleme  Kalk anam kalk, Allah aşkına kalk bak mevsim umut mevsimi papatya mevsimi, gül mevsimi mevsim bahar dağlar kar suların coşup taştığı zamandır... |
|
 | |
 | |
 | |
 | |
 | |
| | Yeni Nesil Focus III (Euro Spec) - (2011 & 2012) | |
|